Honda Ridgeline Owners Club Forums banner
1 - 8 of 8 Posts

redneck6497

· Registered
29 Posts
Discussion starter · #1 ·
Cześć wszystkim,

Zepsułem lusterko boczne po stronie pasażera, nie samo lusterko, ale tylko szkło. Czy jest dobre miejsce, aby dostać zamiennik? Jak powinienem to zrobić? Z góry dziękuję za pomoc.

Myślę, że to dość łatwe do zastąpienia. Będę musiał sprawdzić później, kiedy będę miał czas, aby spojrzeć na mój FSM. Odśwież swoje dane, abyśmy wiedzieli, jaki masz rok i poziom wykończenia.

Discussion starter · #3 ·
Myślę, że to dość łatwe do wymiany. Będę musiał sprawdzić później, kiedy będę miał czas, żeby spojrzeć na mój FSM. Odśwież swoje dane, żebyśmy wiedzieli, jaki masz rok i poziom wykończenia.
Dzięki speedlever,

Dobry pomysł... Zaktualizuję te informacje w moim profilu. To jest 2008 RTL

Gdzieś tutaj jest wątek o zamiennym szkle lusterka z wbudowanymi strzałkami kierunkowskazów. W zestawie z wiązką przewodów, zachowuje podgrzewanie lusterek itp., i była to całkiem rozsądna cena, jeśli dobrze pamiętam. Również dość prosta instalacja, jeśli dobrze pamiętam. Gdybym miał pęknięte szkło lusterka, na pewno bym tak zrobił. Sprawdź to.

Oto procedura FSM:

Image

• Like
Reactions: pstwebo
Gdzieś tutaj jest wątek o szkle lustrzanym z rynku wtórnego ze zintegrowanymi strzałkami kierunkowskazów. W zestawie z wiązką przewodów, zachowuje podgrzewanie lusterek itp., i była to dość rozsądna cena, jeśli dobrze pamiętam. Również dość prosta instalacja, jeśli dobrze pamiętam. Gdybym miał pęknięte szkło lusterka, na pewno bym tak zrobił. Sprawdź to.
Oto ten link:

http://www.ridgelineownersclub.com/forums/showthread.php?t=558&highlight=side+mirror

1 - 8 of 8 Posts