Ładowarka bezprzewodowa, którą zainstalowałem wczoraj w moim 2021 RTL, miała problem z miganiem prawie natychmiast. Obróciłem ją o 180 stopni i teraz ładuje się zgodnie z przeznaczeniem. Mam iPhone'a 11 w kolorze czerwonym (na wypadek, gdyby kolor powodował problemy).
Mam wrażenie, że niestandardowy kabel wyprodukowany przez członka tego forum działa lepiej niż kabel OEM wbudowany w Ridgeline. Telefon rzadko tracił połączenie z tą ładowarką bezprzewodową (w moim 2017). Nic nie wiem o elektryczności, ale może to pozwala telefonowi ładować się z większą prędkością. Nie jestem pewien. Zamierzam przeprowadzić porównanie dwóch kabli (niestandardowy vs. OEM), aby sprawdzić, który działa lepiej. Jeśli niestandardowy kabel wypadnie z wyraźnie lepszą wydajnością, jeden z członków naszego forum może rzucić pracę.
Skoro już mowa o ładowaniu bezprzewodowym, jeśli chcesz umieścić
ładowarkę bezprzewodową w swoim 2021 Sport lub RTL, musisz kupić osłonę konsoli środkowej, która zawiera oświetlenie wokół uchwytów na kubki.
NIE MA również połączenia elektrycznego dla tego w modelu Sport lub RTL. Pomyślałbym, że jeśli musisz kupić tę osłonę, to powinien istnieć sposób na uruchomienie uchwytu na kubki bez stosowania metody MacGyvera.
Wiem, że
@zroger73 zawsze mówi, że jeśli chcesz funkcje, musisz zapłacić pieniądze (BE lub RTL-E), ale w tym przypadku ładowarka bezprzewodowa nie działa tak, jak reklamowano w RTL-E lub BE.
Ten nowy 2021 Ridgeline powoli popycha mnie w kierunku Santa Cruz.