Honda Ridgeline Owners Club Forums banner

Nikt nie robi *brzydoty* tak dobrze jak Honda!

3.7K views 13 replies 10 participants last post by  johnson-rod  
#1 ·
Mamy G1 Fit, HRV, G2 CRV, a teraz nasz szwajcarski scyzoryk wśród ciężarówek w naszym G1 Ridgeline - i uwielbiam dziwaczny wygląd wszystkich z nich! Uwielbiam ich sprytny design i funkcjonalność; ale nie mogę powiedzieć, że wygląd jest uniwersalnie atrakcyjny. Piękny w MOICH oczach, jasne... ale myślę, że nikt nie robi BRZYDKIEGO tak dobrze, jak nasi przyjaciele z Hondy (i tak, musiałem dać się odwieść od zakupu Elementu...)

#2 ·
Zawsze chciałem Elementa, zwłaszcza gdy ROC był młody i odbywało się kilka wspólnych wydarzeń EOC/ROC... Czy widziałeś kiedyś odcinek Top Gear, w którym Jeremy Clarkston recenzuje Element w Anglii, ale nigdy tam nie został sprowadzony.... https://www.youtube.com/watch?v=STxsg8BhLYc Uwaga moderatora: Wątek przeniesiony

#3 · (Edited)
Nie nazwałbym projektów Hondy brzydkimi, ale mają one tendencję do konserwatywnej stylistyki i mam mieszane uczucia co do obu generacji Ridgeline (miałem trzy Civiki, jednego CRX-Si, jednego Elementa, jednego Fita i jednego Ridgeline) i wolę funkcję od formy. Bardzo podobał mi się mój Element z manualną skrzynią biegów. Moja przyszła była żona skończyła z moim Elementem. Umieść przedłużone nadwozie Elementa na podwoziu Ridgeline. To może dać ciekawy pojazd, holowanie byłoby dobre, ale MPG byłoby mizerne.

#4 ·
Mamy G1 Fit, HRV, G2 CRV, a teraz nasz szwajcarski scyzoryk wśród ciężarówek w naszym G1 Ridgeline - i uwielbiam dziwaczny wygląd wszystkich z nich! Uwielbiam ich sprytny design i funkcjonalność; ale nie mogę powiedzieć, że wygląd jest uniwersalnie atrakcyjny. Piękny w MOICH oczach, jasne... ale myślę, że nikt nie robi BRZYDKIEGO tak dobrze jak nasi przyjaciele z Hondy (i tak, musiałem dać się odwieść od Elementu...)
Czy wcześniej posiadałeś Pontiac Aztek?

#8 ·
Mamy G1 Fit, HRV, G2 CRV, a teraz nasz szwajcarski scyzoryk w postaci ciężarówki w naszym G1 Ridgeline - i uwielbiam dziwaczny wygląd wszystkich z nich! Uwielbiam ich pomysłowość w projektowaniu i funkcjonalność; ale nie mogę powiedzieć, że wygląd jest uniwersalnie atrakcyjny. Piękny w MOICH oczach, oczywiście... ale myślę, że nikt nie robi BRZYDKIEGO tak dobrze jak nasi przyjaciele z Hondy (i tak, musiałem dać się odwieść od Elementa...)
Posiadałem dwa Honda Elements. Posiadałem również 5 Subaru - wielu argumentowałoby, że ci dwaj producenci rywalizują o produkcję najbardziej konsekwentnie brzydkich pojazdów na świecie.

Wygląda na to, że lubię kanciaste i funkcjonalne.

Tęsknię za moimi Honda Element(ami). Jaki inny samochód/SUV pozwala na wjechanie motocyklem Triumph Bonneville do kabiny? (To jeśli nie masz nic przeciwko temu, że przednia opona Triumph spoczywa w uchwycie na kubek z przodu, między siedzeniami).

#9 ·
Miałem dwa Honda Elements. Posiadałem również 5 Subaru - wielu argumentowałoby, że ci dwaj producenci rywalizują o wyprodukowanie najbardziej konsekwentnie brzydkich pojazdów na świecie.

Wygląda na to, że lubię kanciaste i funkcjonalne.

Brakuje mi mojego Honda Element(s). Jaki inny samochód/SUV pozwala na wjechanie motocyklem Triumph Bonneville do kabiny? (To, jeśli nie masz nic przeciwko, żeby przednia opona Triumph'a znajdowała się w przednim uchwycie na kubek między siedzeniami).
To jest NIESAMOWITE, chciałbym zobaczyć zdjęcie...

#10 ·
Czy musimy tworzyć wątek BRZYDKI SAMOCHÓD w dziale off-topic tylko po to? Zgadzam się, że Pontiac Aztec był brzydkim samochodem, podobnie jak AMC Pacer. Przychodzi mi do głowy jeszcze kilka innych. Nigdy nie byłem fanem Elementa, ale widziałem jego możliwości jako pojazdu pomiędzy samochodem a SUV-em. Zwłaszcza dla młodszego pokolenia, do którego już nie należę. :surprise: