Honda Ridgeline Owners Club Forums banner
21 - 24 of 24 Posts
Czy możesz wyjaśnić, jak podłączyłeś kamerę cofania do swojego radia Pioneer? Uruchomiłem kamerę cofania podczas cofania, a także przełączania różnych widoków. Czuję, że brakuje mi gdzieś połączenia, aby móc oglądać podczas jazdy.
Po pierwsze, on ma RTL. Nie mogę powiedzieć, co masz, ponieważ "ograniczasz, kto może wyświetlać" Twój profil.

Być może masz RTL-E lub black edition, które mają inny radioodtwarzacz.

Nawiasem mówiąc, ten wątek ma 2 lata. Być może uda Ci się znaleźć nowsze informacje, które odpowiadają na Twoje pytanie. Powodzenia.

Po pierwsze, on ma RTL. Nie mogę powiedzieć, co masz, ponieważ "ograniczasz, kto może wyświetlać" Twój profil.

Być może masz RTL-E lub czarną edycję, które mają inny główny moduł.

Nawiasem mówiąc, ten wątek ma 2 lata. Być może uda Ci się znaleźć nowsze informacje, które odpowiadają na Twoje pytanie. Powodzenia.

Być może masz RTL-E lub czarną edycję, które mają inny główny moduł.

Dzięki za komentarz do profilu. Ja również mam 2017 RTL i w weekend zainstalowałem Pioneer DMH-2660NEX dzięki wszystkim informacjom z tego forum udało mi się wszystko uruchomić. Zauważyłem, że kilku członków wspomniało, że udało im się uruchomić kamerę cofania podczas jazdy i szukałem, ale nic nie znalazłem. Wiem, że mogę po prostu zainstalować drugą kamerę, ale staram się tego uniknąć, jeśli to możliwe.

Dzięki za komentarz do profilu. Mam również 2017 RTL i w weekend zainstalowałem Pioneer DMH-2660NEX dzięki wszystkim informacjom z tego forum, dzięki czemu wszystko działało. Zauważyłem, że kilku członków wspomniało, że udało im się uruchomić kamerę cofania podczas jazdy i szukałem, ale nic nie znalazłem. Wiem, że mogę po prostu zainstalować drugą kamerę, ale staram się tego uniknąć, jeśli to możliwe.
Czytałem, że po osiągnięciu pewnej prędkości (45?) można "bezpiecznie" wrzucić wsteczny bez obawy, że skrzynia biegów załączy się w celu szybkiego "spojrzenia", ale JA OSOBIŚCIE NIGDY bym tego nie zrobił ani nie zasugerował nikomu innemu.
Ponadto nie zadziała to w przypadku skrzyń biegów z przyciskami.

EDIT: Widziałeś ten wątek? Ostatnie dwa lub trzy komentarze są dość interesujące.

• Like
Reactions: James H
Czytałem, że po osiągnięciu pewnej prędkości (45?) można "bezpiecznie" wrzucić wsteczny bez obawy, że skrzynia biegów załączy się na szybkie "spojrzenie", ale NIGDY bym tego nie zrobił ani nikomu nie zasugerował.
Ponadto nie zadziała to w przypadku skrzyń biegów z przyciskami.
Tak, też to gdzieś czytałem i tak jak ty, nigdy bym tego nie zrobił lol. Może w wypożyczalni. Chcę po prostu wybrać widok z kamery cofania na HU podczas jazdy. Chcę również, aby linie asystenta parkowania się wyrównały, ale mogę je regulować tylko wtedy, gdy nie jestem w trybie wstecznym. Regulacja jest frustrująca, ponieważ ekran jest pusty podczas regulacji.

21 - 24 of 24 Posts