W drodze do pracy dzisiaj rano zauważyłem, że świeci się kontrolka TPMS. Nie wiem, czy świeciła się cały czas, odkąd ją uruchomiłem, czy też zaświeciła się podczas jazdy. To jest kontrolka, która mówi "TPMS", a nie kontrolki, które wskazują niskie ciśnienie w oponie. Instrukcja mówi, że ta kontrolka powinna się zaświecić po pierwszym uruchomieniu ciężarówki, a następnie zgasnąć. Jeśli tak się nie stanie, należy zabrać ją do serwisu.
Czytałem tu kilka wątków, ale wydaje się, że nie mogę znaleźć takiego, który dotyczyłby mojego problemu. Nie wymieniłem opon, a ciśnienie w oponach jest takie, jakie powinno być. Prawdopodobnie będę musiał zabrać to do serwisu, po prostu chcę być uzbrojony we wszystkie informacje, jakie mogę, żeby mnie nie oszukiwano. Czy ktoś ma coś, co może mi powiedzieć na ten temat?
Czytałem tu kilka wątków, ale wydaje się, że nie mogę znaleźć takiego, który dotyczyłby mojego problemu. Nie wymieniłem opon, a ciśnienie w oponach jest takie, jakie powinno być. Prawdopodobnie będę musiał zabrać to do serwisu, po prostu chcę być uzbrojony we wszystkie informacje, jakie mogę, żeby mnie nie oszukiwano. Czy ktoś ma coś, co może mi powiedzieć na ten temat?